PERSONAL TRAINER ANNINA VAINIO


Pääsin kuvaamaan Annin crossfit Nousun tiloissa Vantaalla. Anni tarjoaa personal trainer palveluita, keskittyen toiminnallisuuteen ja suorituskykyyn. Tämän lisäksi hän on crossfit- urheilija ja valmentaja.

 

Valokuvauksen suunnittelu

 

Keskustelin Annin kanssa eri kuvausideoista ja siitä miten ajattelin ne valaista. Halusin käyttää studiovaloja, jotta saataisiin kuvaan “mainostyylistä” valaisua.


Ajatuksissani näin Annin valokuvan etualalla ja takana näkyisi urheilusalin telineitä. Kuvan takaosaan lisäisin savua, jotta kuvasta tulisi enemmän kolmiulotteinen. Tästäpä syystä kuvauksiin lähti mukaan myös savukone.


Mietimme mitä liikkeitä Anni voisi tehdä ja yksi näistä oli tempaus. Ei muuten onnistuisi minulta, mutta Anniltapa onnistuu ja vieläpä hymyillen!

crossfit urheilija

Vaatetus ja sen vaikutus kuvaan

 

Hyvässä kuvassa yksityiskohtia ei jätetä huomioimatta. Mietimme yhdessä ennen kuvausta minkä väriset ja tyyliset vaatteet toimisivat parhaiten. Varasimme mukaan myös vaihtoehtoja, just in case. Joskus lopullinen vaatevalinta kirkastuu vasta itse kuvaushetkellä, kun kaikki palaset loksahtavat paikoilleen.

fitness woman

Miten kuvat valaistiin?


Ajatuksena oli tällä kertaa käyttää salamavaloja suurimpaan osaa kuvia. Kuvauksen loppusuoralla en voinut olla huomaamatta kaunista valoa, mikä tulvi saliin sisälle. Halusin hyödyntää hetken ja nappasinkin muutaman kuvan Annista vallitsevassa valossa.

personal trainer
Hymyilevä nainen