hääjuhlat heinävintillä

Emman ja Joonan hääjuhlat olivat Porvoossa Bosgårin kartanon heinävintillä. Pihapiiri on mitä idyllisin ja maalaismaisemien ympäröimä. Hääjuhlien lisäksi Bosgårdista löydät kesäravintolan, luomunaudanlihaa ja tilakaupan. Suosittelen piipahtamaan vaikka et olisi naimisiin menossakaan.

bosgård
traktori porvoo

vihkitilaisuus tammien alla

Sään salliessa vihkitilaisuus voidaan järjestää pihapiirissä satoja vuosia vanhojen tammien alla. Puut ovat majesteettisen isoja ja näkemisen arvoisia.

tammipuut bosgårdin tilalla
vihkiminen porvoo
naimisiin bosgårdin tilalla
hääparin kuvaus

hääpotretit pihapiirissä


Vihkitilaisuuden jälkeen olimme varanneet hääparin kanssa aikaa valokuvaukselle. Otimme muistot talteen läheisillä luonnonpoluilla ja kartanon miljöössä.

hääpotretit Porvoossa
hääpari Porvoo
häämekko
parikuvaus
sulhasen vaatteet
morsian

sateenvarjot hääjuhliin

Suosittelen hääparia varautumaan juhlapäiväänsä sateenvarjoilla. Tärkeintä on, että niissä ei ole mitään logoja tai tekstiä. Klassiset mustat ja valkoiset varjot toimivat aina. Hääseurue voi myös hankkia omat varjonsa.


Otan aina muutamia sateenvarjoja mukaani, just in case. Vaikka ei sataisikaan niitä voi mahdollisesti käyttää kuvissa rekvisiittana.


Emman ja Joonan hääpäivä oli aurinkoinen ja kuuma, kävellessä sen myös tunsi. Morsian sai aurinkovarjon, minkä alla oli mukavampaa kävellä paikasta toiseen.

sateenvarjo hääjuhliin
Bosgårdin luomutila

dokumentaarinen kuvaus

Potrettien jälkeen juhlat lähtivät kunnolla käyntiin. Pidän mielettömästi hääjuhlien kuvaamisesta: Ihmiset olivat pukeutuneet parhaimpiinsa, kaikilla oli hauskaa ja miljöö upea. Kyllä valokuvaajan kelpasi!

Bosgård heinävintti
hääbändi
hääbändi
First dance

Tämä kaveri tuli moikkaamaan kuvaajaa, kun oli kotiinlähdön aika.

Kiitos Emmalle ja Joonalle mukavasta kuvauspäivästä!