Fitness photoshoot


Kuvasin Vantaalla Crossfit Nousun salilla päävalmentaja Miitta Kopran. Hänellä on pitkä tausta liikunnallisesta elämäntyylistä ja valmentamisesta. Tämä myös näkyy Miitan atleettisesta vartalosta ja positiivisesta elämän asenteesta.


Ennen kuvausta pyysin Miittaa ottamaan reilusti vaatteita mukaan, parempi olla liikaa, kuin liian vähän. Mukanaan hänellä oli iso kassillinen urheilutrikoita ja toppeja mistä valita. Pyrin aina valokuvassa miettimään kuvakokonaisuuden värejä, niiden tulisi olla tasapainossa toisiinsa nähden. Tämän takia on hienoa jos on useampi vaatevaihtoehto ja värejä mistä valita.


Salilla oli lämpimän sävyiset keltaiseen/ oranssiin taittavat seinät, joten niiden kanssa sopisi mm. punainen väri. Vaatekassista löytyikin punaiset treenitrikoot ja musta toppi. Kiitos vielä Miitalle hyvästä varustautumisesta kuvauksiin. Kuvaaja nimittäin toivoi eri kuvasarjoihin aina uudet vaatteet ja niitähän löytyi!


MITEN KUVAT VALAISTIIN?


Näihin kuviin käytin studiovaloja. Kuvatelineiden, valonmuokkainten ym rakentamiseen ja asetteluun menee aina jonkin verran aikaa, mutta hienon lopputuloksen eteen pitääkin nähdä vaivaa. Alla BTS-kuva (Behind The Scenes) kuvaustilanteesta. Miitta pitää yllä hyvää fiilistä ja yhteistyö hänen kanssaan olikin todella hauskaa ja sujuvaa.

bts fitness photoshoot
fitness nainen
punaiset urheilutrikoot
crossfit Nousu Miitta Kopra